De gezelligheid van een ons eetcafé

in het hart van Herveld

In het voorjaar van 2021 opende Hart van Herveld zijn deuren. Althans, het terras werd geopend. De corona-tijd was een lastige tijd voor vele collega’s uit de horeca. Bart van Stralen van Hart van Herveld, zag echter de kans om een nieuw eetcafé te openen aan Het Dorpsplein in Herveld. Samen met het team van het eetcafé, is het doel om weer wat leven in de brouwerij te brengen in het centrum van Herveld.

De gasten van Hart van Herveld zijn het er over eens dat de dorpse gezelligheid duidelijk voelbaar is, ook wanneer u niet in Herveld woont. Het interieur van het restaurant is gebaseerd op de inrichting van een bruin café met een industriële tint. De gezelligheid is tot en met het overdekt, verwarmd terras te voelen, ook in de winter.

Ervaar de veelzijdigheid van ons eetcafé aan Het Dorpsplein, het hart van Herveld. Heeft u zin in een lekkere lunch of 3-gangen diner? Of bent u toe aan een verkoelend drankje? Van donderdag tot en met zondag bent u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant of op ons terras.

Plof neer op ons zonnige terras na een wandel- of fietstocht of ga uitgebreid uit eten in uw eigen dorp. Ook voor een alcoholische versnapering met een sportwedstrijd op de achtergrond bent u aan het juiste adres. Wie u ook bent of waar u ook van houdt, wij maken van uw bezoek een smakelijke en ontspannen tijd!

Blijf op de hoogte

Lees hieronder alles over ons eetcafé

Iedere donderdag en vrijdag onbeperkt hamburgers!

koffie tafel, feest met buffet, foute party’s, feesten met een DJ of zanger? Alles is…

Reserveer via 0488 42 24 39, info@hartvanherveld.nl of aan de deur. Wij zijn ontzettend blij…